3.05.2014 г., 13:17 ч.

Зодия Жена 

  Поезия
1324 0 18

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

Жената е въпрос на гледна точка.

Тя може да е гибелна лъжа,

или да е самата Пенелопа.

Това зависи само от мъжа.

 

Нормално е да бъдеме различни,

нали все пак съм мъж, а тя – жена.

Обратното би значело съжителство

на хомосексуални начала.

 

Избирам да се уча да разбирам

секретите на зодия Жена.

Обратното би значело да искам

безкрайна междуполова война.

 

Какво като съм мъж и съм орисан

да имам не една, а две глави?

Във моя хороскоп отдавна пише:

"Жената ще те облагороди".

 

И ето, по въпросите на секса

жената ме научи на това,

че истинският клитор е сърцето,

същинският оргазъм – любовта.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??