Не слагай мила Любовта ни на везната,
не можеш раздели я ти на части две.
Тя по ценна, по-скъпа е от златото в хазната,
безценно чуство, с чистотата на дете!
Любовта е чуство не просто решение,
то е усещане, не е мисловно уравнение!
Усеща чувството първо в сърцето твое,
и аз искам същото, да си момичето мое!
Не слагай заедно на везни Любовта и Разума,
те са неща много различно в нашето житие.
Любовта е велико чуство само от сърцето,
на разума диктува му ума в живота, в битието!
© Валентин Миленов Всички права запазени