14.05.2007 г., 16:12 ч.

ЗОО БРАДЪР:) 

  Поезия » Хумористична
921 0 12
                                                 
                              ЗОО БРАДЪР

                                        Разходих се днес в зоопарка,
                                        пред клетката маймунска спрях
                                        и виждам, вътре станала заварка,
                                        а хората превиват се от смях.

                                        Стоях и гледах ги със притеснение,
                                        как ласки си обменят непохватно,
                                        без срам и всякакво стеснение,
                                        забравяйки за публиката явно.

                                        Помислих: - Кой маймунка е сега?
                                        Жената, вън от клетката крещяща,
                                        или животните, отдадени на любовта,
                                        пред публиката си правостояща.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??