9.10.2008 г., 21:21 ч.

Зорница 

  Поезия » Любовна
847 0 2
Обичам зората, през нея да виждам,
лъчите и в косите ти вечно да търся.
Приказна бяла магия,
фина коприна, прозрачност и блян.

Мисля, копнея, живея за тебе.
Чувам смеха ти вибриращ навън.
Тичам към тебе,
а всъщност е сън.

© Евгени Евгениев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??