Oct 9, 2008, 9:21 PM

Зорница 

  Poetry » Love
841 0 2
Обичам зората, през нея да виждам,
лъчите и в косите ти вечно да търся.
Приказна бяла магия,
фина коприна, прозрачност и блян.

Мисля, копнея, живея за тебе.
Чувам смеха ти вибриращ навън.
Тичам към тебе,
а всъщност е сън.

© Евгени Евгениев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??