31.08.2008 г., 15:36 ч.

Зов 

  Поезия » Друга
768 0 12
 

Отвътре и отвън -

все закони ни притискат...

Човешките канони

често доброто в нас потискат.

 

Хора, люде,

моля ви, поспрете!

По-силна е природата

от хората, от нас! Помнете!

 

Техническият ХХІ-ви век

изцяло промени ни.

Боже, хората поспри!

Ти можеш, помогни ни!

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??