6.01.2009 г., 0:51 ч.

Зов 

  Поезия » Любовна
911 0 9

Върха на пръстите докосвам

и шепите ти пълня с любов,

избликваща неистово от мен,

като най-дивно, сладко вино.

И погледа ти жаден

с нежност утолявам.

И ти пиян си,

тръпнещ и изгарящ

и думите ненужни са,

а само зов - единствен

и поглъщащ стига

от теб за мен.

© Боби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??