Jan 6, 2009, 12:51 AM

Зов 

  Poetry » Love
1018 0 9

Върха на пръстите докосвам

и шепите ти пълня с любов,

избликваща неистово от мен,

като най-дивно, сладко вино.

И погледа ти жаден

с нежност утолявам.

И ти пиян си,

тръпнещ и изгарящ

и думите ненужни са,

а само зов - единствен

и поглъщащ стига

от теб за мен.

© Боби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??