14.12.2008 г., 23:20 ч.

Зов на сърцето 

  Поезия » Любовна
639 0 5
Всички мисли свързани с теб са радост,
всяко твое докосване е щастие,
всяка твоя целувка изпепеляване.
Сърцето ми горещо вика твоето сърце,
душата ми е сянката на твоята,
дори звездите ни една до друга са,
те греят и на дневна светлина,
но само ние можем да ги видим.
Това е Любовта.

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??