26.07.2018 г., 19:41 ч.

Зов за любов 

  Поезия » Любовна
325 1 2

Когато си сам през нощта онемяла,

когато жадуваш за капка любов

и търсиш в луната жена заблестяла,

но луташ се в своя зов за любов.

 

Когато ти няма с кого да споделяш

 дълбоките чувства и даже сълзи,

когато ти няма с кого да разделяш

своите вещи и нужди били.

 

Когато ти няма коя да обичаш,

да мислиш за нея през целия ден,

а после в целувки гальовни да сричаш

о-би-чам-те, ча-ках-те, а ти мен?

 

Когато самотен си в тъмните нощи,

когато отчаян тъгуваш в нощта,

​​​​​​тогава не скитай в мечтите си още,

нейде отвън те чака любовта.

 

 

 

 

​​​​​​

 

© Иван Бодуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??