24.07.2009 г., 12:03 ч.

Зов за помощ 

  Поезия » Философска
611 0 16

                                                                                     С мъка в сърцето,

                                                                                      с тъга в душата,

                                                                                      моля ви, помогнете!

                                                                                      Елате при нас сега,

                                                                                      помогнете ни за здраве!

Със сълзи в очите

вечер, сутрин и през

целия ден - Ви моля,

вие, звездни деца,

ти, Господи Иисусе,

помогнете ми сега,

за здраве!

 

...........................................................................................

 

От сън се събуждам,

сълзите се леят.

Вечер заспивам,

сълзите пак извират.

                       През слънчевия ден за много хора,

                       на мен отново сълзите текат.

Хора забързани минават,

купуват цветя за празника

на жената.

                       Или просто отминават,

                       понесли радостта в сърцето

                       и душата.

Дай ми светлина за здраве!

                      Помогни ми, за да мога

                      и аз да помогна,

                      та светлината от всички

                      съзвездия във всеки

                      дом да има!

 

05.03.92 г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??