27.12.2017 г., 19:16 ч.

Зов за помощ 

  Поезия » Гражданска
402 0 1

Искаме в Новата година

грижи и щастие за всеки да има.

И за бедния да има май -

за туй душата ми мечтай.

Вижте на улицата просякиня -

плачът и е плач в пустиня.

Ето кого нуждата терзае,

че всеки за онеправданите нехае.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??