30.01.2018 г., 16:07 ч.

Зрителна измама 

  Поезия » Философска
473 1 3

Ухае за последно дивият пелин.

Денят преваля, тръгва си и лятото.

Стърнищата горят. И остър дим

очите ми със сажди насълзява.

Размива се пейзажът променен

и залез пурпурен ме заслепява.

На крачка хоризонтът е пред мен.

Сезонът утре – зрителна измама.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??