26.09.2006 г., 15:27 ч.

звезда 

  Поезия
627 0 2
Мина през живота бързо,
като падаща звезда.
Докато късмет си пожелаем,
ти изчезна във Вечността !
Който можеше отнейде да те зърне,
радостен и весел,тръгваше си той.
Който можеше до теб да се докосне,
сгряваше сърцата с много топлина.
Който имаше късмет с тебе да живее,
щедро сипеше, любов,обич и доверие.
Отиде си от нас,като падаща звезда !!

© Веселина Узунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лека му пръст! Много хубави спомени е оставил!
  • Явно много си държала на този човек,когото описваш в стиховете си!Много чувственно пишеш и за това ти слагам 6!
Предложения
: ??:??