2.11.2019 г., 7:53 ч.

Звезден екстаз 

  Поезия » Еротична
575 2 8

Със тебе спим, но всъщност пак се любим,

неспирни, неуморни...

Намираме се без да се загубим,

как обичам твоите прекрасни форми...

 

Преливаме в космически екстаз,

през нас минават хиляди комети

и пеят ни звезди с небесен глас,

със римите на вечните поети.

 

Така красиво е, но вече искам да се будя,

защото знам, че ти си тук, до мен,

и в реалността отново с теб ще бъда

за да се слеем в миг най-съвършен.

 

15.01.2015

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??