една звезда ме посипа със...
Звезден прах
Блести, блести, звездице моя, грейнала в безкрайни небеса, дай ми ти искрицата надежда, разпалваща любов във моята душа!
Блести, блести, звездице моя, изкъпана във лунна светлина,
с вълшебен звезден прах дари ме със светла и сияйна мисъл озари ме!
Блести, блести, звездице моя, с твойта съкровена доброта,
от твойте тайни прошепни ми, накарай ме да полетя...
Блести, блести, звездице моя, заслепи ме с нежната си красота
и от нея ти частица подари ми, та с усмивка да посрещна утринта...
Блести, блести, звездице моя, но тъга недей навява ти,
с твойта сила и със мойта воля ще постигна чудните мечти!
Блести, блести, звездице моя и дай ми от уханието твое,
та що направя с чест и труд, да знам, че то е мое.
Блести, блести, звездице моя, с вълшебен прах ме посипи,
там... в съня реалност са мечтите и забравили сълзите, в облаци летим!
А сега, сестрице моя, нека да поспим...
© Теди Георгиева Всички права запазени