29.10.2007 г., 9:56 ч.

Звезден танц 

  Поезия
599 0 8

 

Небето нощно е красиво.

Там всеки има своята звезда.

Към тях очи вперила,

разхождам своята душа.

 

Когато звездите палуват

при срещата на нашите очи,

душата ми със твоята танцува

сред хилядите други души.

 

Аз чакам твоят поглед нощем

в безкрайната небесна шир.

А душата ми разголена, немощна,

на демоните става пир.

 

Аз моля, по минутка само,

 и то не от всяка нощ твоя -

душите ни там за да могат

да танцуват любовите свои...

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??