29.09.2022 г., 8:47 ч.

Звезди 

  Поезия » Философска, Гражданска
357 1 6

                   Звезди

 

 

 

Те звездите ни пазят мечтите,

и осветяват ни пътя в ноща.

Там са на нашите близки душите

и отправяме поглед с надежда и тъга.

 

Те пазят ни и спомена за любовта,

когато държахме се ръка за ръка.

А после настъпи за жалост голяма тъга,

а те звездите запазиха най-хубавото радостта.

 

Те високо са и оттам ни изпращат светлина,

в непрогледната нощ изпращат надежда една.

Очертават ни пътя те и сребърната луна,

и ние вървим по своя път в живота с вяра.

 

И аз отправям поглед към тях с молба,

да сбъднат отново една моя искрена мечта.

Да бъдем заедно отново както някога,

аз и моите деца, моля се горещо сега!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??