18.09.2013 г., 15:22 ч.

Звездице моя 

  Поезия » Любовна
652 0 2

            Звездице моя

 

Една звезда изгря на небосклона,

любима моя, мъничка звезда,

една звезда на име Брилянтина,

една звезда за моята душа.

 

Изгря тя там и ме привлече

и вперих поглед в нея заслепен,

изгря тя там и ме омая

със своя мир благословен.

 

Една звезда изгря, за да ме има,

да вдъхне в мене хиляди мечти,

една звезда на име Брилянтина,

една звезда, за моята душа!...

 

                                       С много ОБИЧ!

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??