Звездице моя
Една звезда изгря на небосклона,
любима моя, мъничка звезда,
една звезда на име Брилянтина,
една звезда за моята душа.
Изгря тя там и ме привлече
и вперих поглед в нея заслепен,
изгря тя там и ме омая
със своя мир благословен.
Една звезда изгря, за да ме има,
да вдъхне в мене хиляди мечти,
една звезда на име Брилянтина,
една звезда, за моята душа!...
С много ОБИЧ!
© Вал Герх All rights reserved.