11.06.2007 г., 10:15 ч.

звездичка 

  Поезия
906 0 2

Звездичка мига тъжно с очи

и гледа как луната над нея високо стои.

Звездичката извръща очи

и вижда около нея още много други звезди...


Луната спира да свети,

за да угаснат всички звезди

и само звездичката, щом към нея погледне,

ще се възпламени...


и след милион светлинни години всичко ще заслепи!

© Изабела Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??