Звездичка мига тъжно с очи
и гледа как луната над нея високо стои.
Звездичката извръща очи
и вижда около нея още много други звезди...
Луната спира да свети,
за да угаснат всички звезди
и само звездичката, щом към нея погледне,
ще се възпламени...
и след милион светлинни години всичко ще заслепи!
© Изабела Петрова Todos los derechos reservados