Jun 11, 2007, 10:15 AM

звездичка 

  Poetry
905 0 2

Звездичка мига тъжно с очи

и гледа как луната над нея високо стои.

Звездичката извръща очи

и вижда около нея още много други звезди...


Луната спира да свети,

за да угаснат всички звезди

и само звездичката, щом към нея погледне,

ще се възпламени...


и след милион светлинни години всичко ще заслепи!

© Изабела Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??