23.03.2023 г., 21:48 ч.

Звездите 

  Поезия » Любовна
187 0 0

Спуска се навън мрак,

очи звездите наблюдават,

аз - кротък, тих и благ,

чакам ги да заблестяват.

 

Сред тъмата живея аз,

ти си едничка светлина,

сал ти ме топлиш в мраз,

само ти - ангелска жена!

 

Като теб лъчисти са те,

кат твоята красота, мила,

невинни като теб, дете,

кат теб те ми дават сила!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??