Спуска се навън мрак,
очи звездите наблюдават,
аз - кротък, тих и благ,
чакам ги да заблестяват.
Сред тъмата живея аз,
ти си едничка светлина,
сал ти ме топлиш в мраз,
само ти - ангелска жена!
Като теб лъчисти са те,
кат твоята красота, мила,
невинни като теб, дете,
кат теб те ми дават сила!
© Георги All rights reserved.