25.01.2009 г., 8:46 ч.

Звездна целувка 

  Поезия » Любовна
637 0 2

ЗВЕЗДНА ЦЕЛУВКА

 

Събудих се усмихната в съня ми,

погали миглите ми лъч от светлина,

за миг от щастие замря дъхът ми,

пред гледката на хладната луна.

 

Протегнах пръсти и откъснах нежно

една звездица трепкаща в нощта

и лутаща се безнадеждно,

самотна в тези небеса.

 

На нея дадох обичта си,

целувките и моите мечти,

да те зарадва във съня ти,

когато тебе посети.

 

Във бяло облаче я скрих

и пратих я по млечната следа,

изпращам ти я с този стих

да стопли твоята душа.

© Радост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??