12.04.2018 г., 20:31 ч.

Звездна нощ 

  Поезия » Любовна
461 0 0

В нощта хиляди звезди сияят –

нека всички тях да ти даря,

а ти дай ми на любовта раят

и аз ще ти благодаря.

 

Пролет е сега – усмихни се на мен,

бленувам да милвам твоята коса,

че без теб се чувствам натъжен,

сами да сме под звездни небеса...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??