Apr 12, 2018, 8:31 PM

Звездна нощ 

  Poetry » Love
462 0 0

В нощта хиляди звезди сияят –

нека всички тях да ти даря,

а ти дай ми на любовта раят

и аз ще ти благодаря.

 

Пролет е сега – усмихни се на мен,

бленувам да милвам твоята коса,

че без теб се чувствам натъжен,

сами да сме под звездни небеса...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??