21.10.2020 г., 11:17 ч.

Звездна закуска 

  Поезия » Друга
200 1 3

 

Със олио намазах Юпитер, 

поръсих го със звезден лют пипер, 

от Млечния път чаша мляко си сипах, 

на слънцето го стоплих и опитах. 

 

Не беше сладко, сложих няколко астероида, 

прибавих и парченце керемида, 

а после го излях във свойта глътка -

една огромна, страховита черна дупка. 

 

Оригнах се със аромат на гравитация, 

но липсваше ми нещо в тази операция... 

Гладът ми яко хапеше червата 

за нещо по-пикантно... за земята...

 

17.05.2016.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??