15.07.2010 г., 20:59 ч.

Звездоброец 

  Поезия » Любовна
572 0 1

Сред необятната космична шир

самотната душа е звездоброец,

обгърнал целия небесен мир,

за него любовта какво е -

 

една звезда със нежно име,

която си избира всяка вечер,

примамливо загадъчна, недостижима,

обсипва я с красиви речи.

 

Обсипва я с фантазиите си цяла,

очи затворил с нея да се слее,

заспива с тръпката от сладката омая,

преди страстта му пак да отрезнее.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш много, много хубав стил. Звучи леко, нежно, красиво.
    От мен поздрав за хубавата пезия и една 6ца!
Предложения
: ??:??