18.11.2019 г., 0:37 ч.

Звук от летящи копита 

  Поезия » Друга
314 1 0

Дори да боли, ме помни!
Нали ме обича до болка?
Ти моите грешки прости,
момиче. Боли, но доколко?

Усмивката своя носи!
Бъди за душата утеха!
Когато в сърцето вали,
морето е моята дреха.

Защо ме оставиха сам?
Кажи ми защо си отиде?
Боли да не мога от срам
ръка да ти дам. Персеиди

магия рисуват в нощта.
Хвани я, защото отлита!
Животът е мека трева
и звук от летящи копита.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??