4.07.2008 г., 18:17 ч.

Звук от тишина 

  Поезия » Философска
538 0 17
Всекидневен реален спектакъл сме
от уловени нереални чувства -
виртуозен предсказуем мечтател,
в рисунък нежен заедно препускаме.
Как искам  да съм "чудотворна икона",
да дарявам с обич дори непознатия,
да отправям разбираеми послания,
да творя тихо и стигам до тишината.
Да прогоня заедно с теб,  мрака и скуката,
литнали без посоки сте, диви душите ни
и оттласнали се от лъскавото и кухото,
самотен влак ли сте, реещ се пушечно?...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??