26.09.2018 г., 19:14 ч.

Звяр 

  Поезия » Любовна, Еротична
1021 0 2

 

Визуална представа за живот

Изкривена реалност на любов

Животинска ярост, безметежен глад

Самотни прелести в безмълвна страст

 Спонтанна  тревожна красота

Бистро небе, неземна  свобода

Всепоглъщащи лъчи в зверски стон

Непростимо изкушение, мелодичен тон

Стряскащ пламък, притискащи тела

Необуздан първичен сблъсък

Намерени сърца. 

© Деница Филева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Първична страст. С чувство. Хареса ми.
  • Страстта като звяр или звярът като страст. Чудесно, нежно, огнено. Хареса ми. Поздрави!
Предложения
: ??:??