25.09.2020 г., 12:13 ч.

Звяр 

  Поезия » Философска
352 2 2

Искаш кръв ,искаш смърт.
Искаш разруха и гибел..


Миризма на  утроба,
Преждевременно гнила
Нищо родила...

 

Искаш още за себе си. 
Още и още...
Все не стига ти..


Звяр си,
 и денем и нощем...

 

Кръв да лочиш,
души да изсмукваш..
Глозгаш кокали,
Страх от нищо не чувстваш!

 

Само,ах само как те чакам!
В този покрит
с кървища коловоз,


Как върху тебе, 
от своето място ,
Ще скоча
/върху ти/
Яростно!

И с ярост дива ,
очите ти, злите 
до дъно ще избода ...

 

Ще ревеш!
Като болно говедо,
заклано ..
Без жал!

 

Както взимаше злостно
надеждите слепи на хора,
 без изход..

 

Ще изстръгна оная гнойна и гнусна торба във гърдите ти,


Може би нещо подобно 
на гнило сърце,

И от там ще я скъсам и пръсна
На хиляди,хиляди късове..


Тъй че никога вече,
да не затупти 
подобно жестоко сърце..


За последно,
накрая от твоите зли ,
мръсни пръсти,


Клада с жар ще разпаля!
И до небето ,
ще стигат огнени пръски!

 

Тъй да помниш!
Докато бавно изгаряш,


Как за всяка злина нечовешка,
Във вечността ще си плащаш...

 

© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Смазах те" или "мечтая да те смажа" е далеч по-реалистично от "ще те...."
    Неведоми са друмите...
    Иначе, много огън, много жупел. Но явно си го е търсил
  • Каква ярост само! Много ми хареса! Имаш и възхищенията на Антоан! Едни много 'бегрешни и праведни' хора го лишиха от коментиране! Отчаян опит да угасят това що не се гаси
Предложения
: ??:??