7.11.2008 г., 8:51 ч.

Звяр от Тъмнината 

  Поезия » Друга
1064 0 0

Те са много страшни и опасни

и с последици ужасни

посещават вашите кошмари

на ужаса са господари.

Тях ги спира само Светлината,

техен път е Тъмнината.

В светлото е вашето спасение,

а тъмното - за тях вдъхновение.

Вашите души от страх сковани,

телата - в студена пот обляни.

Във Мрака по-древен от Земята

с ужас си плюеш на краката.

 

Пак в Мрака по-древен от Земята

Той очи впи във Тъмнината,

отказа вече да бъде плашен,

кошмарът няма да е страшен.

Макар да не е Той върколак,

към Луната тъмна вие пак.

Вълчата кръв във него гори,

Звяр във Тъмнината се роди.

© Стоян Вихронрав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??