15.10.2007 г., 8:51 ч.

Звъни 

  Поезия
477 0 3
 

Звъни

Тази част от мен

Която оставих зад себе си

Свети в зелено

И маха за сбогом


Светофари пуснали пешеходците да си ходят


„Ти помниш ли"

Попита една улична принцеса

„Когато под моста на бездомниците

Нарисува пияните си обещания

И се кълнеше, че ме харесваш"


„Помниш ли"

Попитах

„Когато бурята събори моста

И под водата без гробове

Се изгубиха някои"


Тогава някои други се върнаха от война

За да помагат


На юг винаги има място за още един блус


Мраморна скръб

Пропуска законите

Ще си спомня за теб още някой друг път

От Сиатъл до Ню Орлиънс


10.10.2007

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??