14.03.2017 г., 20:38 ч.

Зюмбюли 

  Поезия » Пейзажна
1640 1 1

 

Зюмбюли

 

Откъснах зюмбюли,

нежни и красиви.

Обич те пробуждат,

дори да са сини.

 

От дъждеца росни,

ухаят с аромат.

Синевата сбрали

в китния си цвят.

 

Пролет се завръща

с цъфнали цветя.

В сърцата връща

отново любовта...

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??