Apr 24, 2023, 7:28 AM

KA. Путин 

Collages » Humoristic, Others
986 6 46

© Явор Станимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Чудесна карикатура !
  За коментарите, не знам кой е крив и кой прав, само знам, че Америка е богата, именно заради такива съседи, като Русия и Украйна, които вместо да правят бизнес заедно и да богатеят, водят война. Те воюват, Америка богатее. Ще кажете, ами тя ги излъга.
  Имам приятели руснаци. Преди да отпием водка, си казваме тост. Ето моят тост за вас :
  Един попитал евреина:
  - Защо ме излъга ?
  Евреинът отговорил:
  - А ти защо се лъжеш ?
  Наздраве ! Да бъдем умни и да не се лъжем, та други да богатеят на наш гръб .
 • Това не е човек!
 • Много излишни думи тук. Който може да мисли разбира.
 • Хубава карикатура! Искаме сега и за Золенски наркомана заедно с Байдън поспаливия! 🙂 Може и да напишеш USSA зад тях
 • ...скоро може и в България. Нашите патриоти са същите. За тях България е ''над всичко'' (и над Бога), също като Украйна за украинските патриоти.

  До небето се превъзнасят - до ада ще се провалят!
 • Яворе, ти твърдиш, че си вярващ мъж. Това добре. Все пак можеш да отсееш истината от лъжата. Предполагам си традиционно православен. Затова ти предлагам да видиш това https://www.youtube.com/watch?v=ZglE8sP2TUE
  Ти като християнин, как възприемаш изказванията и действията на тези ''украински патриоти'' в клипа. Тези борци за ''свобода (от ''маскалята''} и за правда''. И как ти се струва - това ''богослужение'' в храмовете на ПЦУ (не УПЦ) дали е богослужение или пародия на такова. Или направо е гавра с богослужението и с Бога. Такъв е ''патриотизма'' в Украйна.
 • Преди се самоопределях като патриот. Но напоследък ''патриотизма'' придоби уродливо лице. Някакъв нездрав патриотизъм избуява и по нашите земи. Патриотизъм който се превъзнася и пъчи. Вече се отвратих. Не - вече не съм патриот!
 • ''...либерастията е страшно заразна болест''.
  Убедих се в това.
 • Тату от доста време не съществуват, Димо.Това беше един готин дует (Юлия Волкова и Лена Катина) който набра популярност преди около 20 години. По времето когато бях студентка в Москва бяха на мода и съм ходила поне на десетина техни концерта. И те го раздаваха лесбийки, но при тях беше само рекламен трик. После се изпокараха и дуета се разпадна. Юлия вече е политик от партията на Путин и доста често се появява по руските телевизии а Лена продължава да се занимава с музика, доколкото помня. За другите зная единствено, че една от тях е осъждана пет или шест пъти за притежание на наркотици, не не помня коя точно. Това са Тату от младостта ми а пуситата ги избягвам, понеже либерастията е страшно заразна болест.
  https://youtu.be/FyIZ-CDRudg
 • Акеми е права. Тату, Пуси Райът... не правя разлика, понеже не слушам такава музика.
 • Сега като се замислих, не помня Тату да са били арестувани. Преди време имаше дело срещу тях, защото един от текстовете на песните им беше с обидно съдържание, но не са лежали в затвора. Мисля, че ги бъркате с Пуси Райът. Те често са по затворите заради подобни изгъзици. За останалото няма смисъл да се повтарям.
  https://youtu.be/ni_CRPAw_5Q
 • Аз съм нормален мъж. Приемам наличието на различните, спрямо половото си влечение хора. Не харесвам тяхното насилствено лансиране. Толерирам и предавам и на детето си християнските ценности. Но съм против комунистическото и фашисткото тесногръдие. Възможно е ,прекалено тогава младите Тату, да са осквернили силно казано някой храм. Но какво да кажем за Шиниад О Конър? Или трябва ли да арестуваме всеки, който е влязъл пиян на стадиона или на обществото място? Просто има изключения. Благодаря за написаното
 • Благодаря за великодушието!
  Сега ще си легна ''опростен''.
 • Метрономе, малко ти липсва българският език. Е, не малко, много. Ама ти е простено. Такива като теб не са особено грамотни.
 • Всеки карикатурист живее в напрежение. Питай ония франсета... забравих им името - ''шарл ебдо'' ли бяха... дето им се случи случка.

  П.П. Впрочем, колажа ти е интересен. На мен лично не ми пречи.
 • Аз съм вярващ, но Той не би харесал заключване под стража и затвор за когото и да било, не направил престъпление като нашия другар. Не търсете под вола теле. Може би само вие знаете за карикатуристи на Путин, които живеят без напрежение. И защо не ми отговорите, без да си изсмучете от пръстите, на другите въпроси?
 • Не се казва ''блюдолизци'', а гъзоблизци! Недей да скромничиш сега - излей си душицата като хората.

  П.П. Ако си имал близки интимни отношения с руски тираджии не по твоя воля - разбирам те. Моите съчувствия. Предполагам, че боли.
 • Ха, ха, ха, Акеми. Ти наистина ли си вярваш? Знам че те боли защото целият свят осъжда безпрекословно любимата ти Русия, не само Путин, и околните му блюдолизци, защото последните са възможни само заради шизофреничната подкрепа и високомерие на това, което наричат "руски народ". Ами ние най-добре знаем вредите, нанесени на българите от тези аборигени!
 • Аз него съм си го харесал.
 • Стига, Димо. Да не е само той.
 • Безжичния отново блести с риторика. Това твоето не е любов към мира, Безжичен, а душевно беснуване.
 • Ако знаеш колко карикатури на Путин рисувани от руснаци съм виждала, ще се хванеш за главата. Пък авторите им са си на свобода и никой не ги закача. Тези, за които говориш са в затвора заради корупция, укриване на данъци,шпионаж и т.н.
 • Дивашкото, азиатско, комунистическо-фашистко-гестаповско-кабегейско мислене (с едноклетъчни мозъци, поразени от комунистическо-фашистки гнойно-туберкулозни циреи, обляни във фекална маса) трябва да се прекрати и путлер и путлеристите при хитлеристите!
 • ''свободно мислещите'' момичета от Тату, доколкото съм чувал са наистина ''свободно мислещи'' и се гушкат заедно. Но не им беше достатъчно това, а в православен храм вършеха неща които не се вършат на такова свято място. Всяко нещо си има граници. Но дяволът граници не знае. Ако си атеист, няма да го разбереш.
  Ходи се изпикай пред американското посолство и ако те арестуват - питай защо.
  ''Невинните'' лесбита, май не са толкоз невинни. Но на вас либералите точно такива са ви скъпи в очите.
 • Искам да попитам поддръжниците на Путин:
  Правилно ли беше арестуването на невинните и свободно мислещи момичета от група Тату!? Защо!!!!???? Правилно ли е арестуването на журналисти, дръзнали да се противопоставят на политиката на Путин!? Щях ли, аз сега ,ако живеех в Русия да имам възможност да задавам подобни въпроси? Защо руския режим се подкрепя от Северна Корея например? Държава, в която убиват за назидание цялото семейство, когато един от членовете му е обявен за враг на народа!?
  Това не е ли достатъчно!!!!!!??????
 • Не само опасно, Путин може да се окаже и… заразно зло. Затова трябва да се спре навреме.
 • Реших, че като автор бих могъл да изкажа и аз някакво мнение:
  Днес е 26.04. На същата дата през 86 та година БКП и правителството на СССР замълчават за това, купища радиация, наближават Европа. Това е военно престъпление. Много години, преди това Сталин извършва чудовищни престъпления, спрямо собствените си граждани. Путин, не е нищо по-различно от него. Сталин, Ленин, Брежнев, Путин. Това са военнопрестъпници. Не искам да не разбирате погрешно. Аз ненавиждам деспотизма и доминиращото управление над Света, като това на САЩ. Осъзнавам, че Зеленски, не е на мястото си и е пионка. Но, Путин е опасно зло. Комунистическото мислене е зло, което би следвало да бъде унищожавано като бурен.
 • Хубав колаж!
 • Много ми харесват ушите му. Като дяволски рога.
 • Защо да се извиняваш на автора??? Автора сам провокира с творбата си.
  Анани... как да не сме се разбрали?! Разбрахме се, че не желаем да живеем в един квартал.
 • А ти откъде знаеш на чия страна съм???
  Сигурно имаш вълшебна топка, или...
  Абсолютен враг съм на войните!
  В единия от всичките конфликти съм на същата позиция, но за съжаление понякога отбраната е неизбежно зло.
  Не оправдавам за евентуалните военни престъпления, но ако примерно Китай влезе в съюз с Мексико и афишира желанието си да разположи своите войски там, как ли би реагирал САЩ???
  Димо, казах, че позицията е принципна, не се обръщам към никого конкретно.
  Просто вече ми идва в повече.
  Което ме подсеща да се извиня на автора, че това се случва точно под негаловата творба.
  А сега пак ми тълкувайте думите, както помолих да не го правите.
  Наистина приключих вече 😊
 • Георги, аз коментирам под готова творба. Ако си обърнал внимание не предлагам лично мои полит. пропагандни творби (не ми е по сърце). Ама такива бисери сред коментарите откривам, че ми е трудно да се направя че не съм ги прочел. Безжичния и Анани се борят за първо място. Юри се снишава - той просто твори.
 • С вас никога няма да се разберем, приятелю. Никога няма да се разбера с човек, който е на страната на тиранията, на страната на убийците, мародерите, изнасилвачите. И защото, наистина ми е ужасно неприятно да общувам с комунисти, ще завърша "конструктивния ни диалог" с един цитат: "Злото трябва да дойде на света, ала тежко томува, който го донесе". Приятен ден, ако въобще денят ви може да е приятен...
 • А на мен ми писна от пропаганда и от двата лагера.
  По дяволите, от русофилия и русофобия забравяме, че сме българи, но майната му, това не е важно май.
  Както и да е, са си го кажа и да спра, че общ език е невъзможно да се намери с хора, които смятат, че истината говори с техните уста.
  ПП
  А като сме такива праведни и пацифисти други войни няма ли, че и за невинните в тях да се чуе глас. Говоря за точно този конкретен исторически момент...
  Или за конфликтите в Африка, Азия и прочие не е модерно да се говори май...
  И това, ако не е лицемерие, здраве му кажи!
  ПП 2
  В коментара ми няма отправена нито една личностна обида. Да не се тълкува, като Библията от рогатия.
  Говоря принципно.
  Хубав ден на всички.
 • Значи се разбрахме като българи. Обичам конструктивния диалог.

  п.п. Хитлер е българин - останалите нации за него са умствено и цивилизационно изостанали. Същото се наблюдава и в мисленето на днешните наши ''патриоти''. За бандеровци важи същото.
 • Признавам, приятелю, аз също не бих живял с вас в един квартал. Веднъж ми е неприятна вашата необразованост, втори път направо ми се повдига от мисълта, че оправдавате Путин, който отвлича украински деца. В моята ценностна система няма по-страшно престъпление от това да отвлечеш дете. По-добре да убиеш някого, отколкото да отвлечеш детето му. Апропо, още един велик лидер е постъпвал точно като вашия идол Путин. И той е "извеждал цивилните и децата". В Аушвиц....
 • ...а знаеш ли, защо в САЩ няма български квартал, Анани?
  Защо българин за българина е враг. Двама ''велики'' (българи) трудно намират място под слънцето за общо съжителство.
 • Ако руснаците бомбят наред (млади, стари, жени, деца...) както го правят американците, това е много лошо - нямат капка жалост.
  Ако пък изведат цивилните и децата - още по-лошо. Защото не го правят с цел да не станат жертви във войната, а ги ''отвличат'' за да им изтръгнат органите и да ги продадат. .. или изядат.
  Либералната пропаганда е голяма работа.

  Анани, с теб не бих спорил за нищо на света! Ти си типичен българин. Истински при това.
 • От кого точно Китай е 100 години напред? Затова ли има китайски квартал във всеки нормален град, заради хубавия живот в Китай? Що се отнася до "великите българи" и от къде са дошли, вижда се нищо не сте чел и нямате елементарни познания по темата. Нивото ви е същото като на вардарските "историчари". Сигурно и Василий Първи Македонец е неразрешима загадка за вас. Македонец, пък не е македонец...
 • Когато руснаците воюват - това е ''варварско''.
  Когато американците го правят - това е необходимо, понеже те са ''цивилизовани'' и носят ''демокрация''.
  Азиатците страдат от ''мозъчна недостатъчност'', затова Китай, Япония, Южна Корея и др. са 100 г. напред.
  Опс... сега се сетих, че само руснаците са умствено изостанали - останалите азиатци не са азиатци, а цивилизовани европейци, случайно живеещи в Азия.
  ''Великите българи''... какво да кажа... дошли са от Азия, но не са азиатци. Толкова са умствено напреднали, че нищо не са постигнали на практика. Но за тези неудачи на ''великите българи'' познай кой е виновен - разбра се - руснаците. Ако не бяха те... сега българите щяха да са ехеее... на Луната.
  Безжичния, този път е пропуснал да се позове на русофобските излияния на Ботев, Раковски... и компания. Ама те нали са ''последна инстанция''.
 • Мисля, че руският писател- десидент Солженицин го е казал най- вярно!...
  „ Войната служи само като извинение за вътрешна тирания!”
  Силни думи на достоен човек! И той никога не се е пребоядисвал!!!
  Но камбанарията му е недостижима!...За много хора!
 • Заема ли някаква позиция, не я променям, за разлика от много хора, които през последните 30 години се пребоядисваха по няколко пъти. А японците, които са два пъти по - древни от българите също имат една поговорка - слабите са месо, силните ядат. Любима мъдрост на Токугава.
 • Ех, Акеми. Има една хубава българска поговорка, повтарям българска (ог древен народ, не от средновековни азиатски племена, останали в средновековието поради силна мозъчна недостатъчност) - кръвта вода не става. Няма да се замислиш, явно. Ами нека да убиват деца.
 • По принцип съм от привържениците на Путин и войната, но не мога да отрека, че добре си го изтипосал.
 • Отлично! Намного в заглавие добавлю
  СУ. КА..Путин
Random works
: ??:??