Jul 24, 2020, 9:10 AM

Ная в лоното на Афала - към част 11 

Collages » Others
85 3 6

© Ирен All rights reserved.

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=333303 >>>
Линк към Част 10
11 Част
- Ами ако домакините ми позволят да вляза с теб във водата в полунощ, може и да се получи. Аз не обещавам, че със сигурност ти ще можеш да видиш нещо. Но ако искаш поне да погледнеш през този телескоп, трябва да ми обе ...
  762 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Благодаря
 • Мдааа Китовото око което се е привидяло на Мишо. И паралелната на Земята планета на която интелекта на делфините и китовете е водещ а човешкия е резервен. Обратно на нашата ситуация. При нас делфините са резервния на човешкия интелект. За сега само индийците и Индия като държава са стигнали до това прозрение. Може би и за това Преди няколко години Индия обяви всички делфини в Световния Океан за личности. И от тогава наказва убийството им със строгостта на човешко убийство.
  Много хубав колаж Какичко.
  Изключително пълноценно отразява написаното в частта. А структурните елементи в колажа са ситуирани в много интересна комбинация. В центъра това с детето което плува около китовото око което го наблюдава с интерес - концентрира вниманието фронтално. Но миг по-късно откриваш диагонала планетата грижовно обхваната в нечии човешки длани - окото и най-низко в дясно планетата на Делфините. А околовръс на колажа е безбрежния Космос. Супер е Какичко!
  Благодаря за прекрасната илюстрация!
 • Краси, не си задавам въпроса дали е лесно или трудно. Обикновенно едно едно нещо е трудно, когато не умееш да го правиш и лесно, като му "хванеш чалъма". Простото не е задължително да не струва, както и сложното да е нещо повече от "техника". Много неща не умея в колажирането да правя добре, но се старая да влагам чувство, естетика и смисъл в колажите си.
 • Да, разгледах ги всички с интерес. На пръв поглед - нищо сложно, но и това като всяко изкуство си има своите тънкости. И понеже съм човек на детайлите уважавам старанието. Ако имам време да прочета и произведението, към което са направени, ще получа по-голяма представа. Чудесен тандем за онагледяване.
 • Радвам се, че са ти интересни, Краси
 • Цялата поредица от колажи е като един тайнствен подводен космос! Поздравявам те за умението!
Random works
: ??:??