Jul 27, 2020, 9:07 AM

Ная в лоното на Афала - към част 13 

Collages » Others
52 1 4

© Ирен All rights reserved.

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=336686
>>>>> Линк към 12 част
13 Част
И вървим така в арабска нишка. Аз напред... следван от две жени. Струва ми се плътно зад мен бе Ная. А като ариагард вървеше кака Надка. Влизаме в пещерата. Съответно аз не спирам да плещя. През моите собствените реп ...
  1606 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Няма какво да отговоря на похварите ти, освен с благодаря. Или да добавя " Да бъде!" ?
  И ще добавя, че всеки, който нодникне в профила ти, ще разбере, че ти самият би могъл да си направиш по собствен вкус колажчета към написаното. Но може би стреничния поглед е по-интересен. Пък и защо да се разсейваш с колажи, като може би пишеш поредната вълнуваща фантастична история?
 • Ахааа... Както повеляват древните тракийски традиции... Трите съгласили се да бъдат орисници на близнетата - Кака Надка, Ирен Сирената, и Ная... А още виждам отстрани висят и двете камъчета явяващи се ключета към Лоното на Афала. Долу в дясно купата с Мълчана вода чрез която Орисниците предават своята орис на Децата. И не на последно място околовръст дванадесетте апостола на духовното братство на делфините от Черно море доплували в пещерата да дадат своята благословия на новите бъдещи пазители на този пещерен храм известен сред всички черноморски делфини като Храма на Афала.
  Много силен финален колаж Какичко.
  И Много Силно Благодаря както за него така и за цялата илюстративна серия на моята писанка,
  Силно се надявам четиринадесетте колажа да се харесат на достатъчно много хора дори да не са прочели текста. Защото така като ги гледам всяко едно по отделено, пък и всички в комплект имат свое индивидуално художествено обаяние и чар.
 • Благодаря, Вале. Дано е така. Но добрата новина е че е и последен за книжката.
 • Прекрасен е
Random works
: ??:??