Aug 27, 2022, 8:43 PM

Референдумът дава крилаааа.... 

Collages » Humoristic
707 2 16

© Валентина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Ами жалко за тези възрастни, които са останали с интелекта на 5-годишни.
  По-жалко е, че наистина познавам младежи, с наистина добро образование (истинско, в най-добрата образователна система на света - германската, а не разни, измислени, със смехотворни тестове), които вярват, че са направили най-добрият избор, а всъщност са безкрайно заблудени. Лошо е, че никога няма да го осъзнаят. Те са безвъзратно загубени за нормално мислене. Тежко на бъдещето на България.
 • Не знам при такава ситуация, Радев ще има ли право на нов мандат. Не би трябвало, но те може и конституцията да променят по модел на Путин.
  Единият балон е за Радев. За другия ще помисля. 😊 Липсва една карфичка! 😀
 • Те балони цветни на есен ще излетят!
  Дано народ все още здраво стъпил има
  на земятя Българска! Дано!
 • Юри, толкова много бяха кандидатите, че се отказах да ги персонализирам.
 • Валя, другите два балона за кого са?
 • Честит рожден ден на младежа! И приятелите на големия ми внук също гласуваха за най-голямото недоразумение за последните поне 30 години. Добре че него от дете съм го обучавал да мисли с главата си, и най-важното да не се влияе от никакво чуждо мнение и от никакъв авторитет. А други младежи гласуват за най-некачественото, за тези дето са бетер от комунягите (ами те са отрочетата на същите тези комуняги -как иначе).
 • Аз съм напълно съгласна с тебе, Безжичен, тъй като съм майка на 20-годишен син, който между другото днес има рожден ден. Неговите приятели гласуваха за Слави. Когато ги питах защо, не можеха да ми дадат смислен отговор. Но аз съм стара майка, живяла все пак известно време при социализма, а техните родители най-вероятно и грам не са захапали и се увличат по някакви декларативни пропагандни мантри, които ние с тебе познаваме безкрайно добре.
 • Валентина, ще става още по-лошо. И веднага ще кажа (за което ще бъда обвинен в ретроградност, но ми е все тая, от каквото и да е "мнение" на тотално неграмотните и имбецилите), че изключително виновно е младото поколение, което избира неадекватници, и по-лошо - продължава да настоява на тотално погрешния си избор. За съжаление това е фатално и няма управия. А най-жалкото е, че ние допуснахме това младо поколение да е толкова неориентирано и неадекватно - щом избира отрочетата на комунягите, и мисли, че прави правилни промени. Ще ме критикувате ли за моите твърди убеждения - ами няма как - вижте безумното пропадане на страната за месеци и архинаглостта да представят всеки тотален и всекидневен провал за "успех". Е, даже и недоразуменията Виденов и Луканов не можеха да са толкова нагли. Но те нямаха основата - а сега я има - чалгализираните поколения.
 • Аз вече съм втрещена, Безжичен, от опитите да се управлява държавата от аматьори, няма такова безумие. Помня Ангелов от БСП, който е радетел на плановата икономика, която вече е отречена в цял свят.
 • Те шутовете - клоуни превърнаха "кралствата" си в цирк, но пък ако се вярва на диалектиката , наличието на идиоти по върховете води до активност на масите .. Живеем в интересни времена! Нищо ново под слънцето !ТЕ чрез Синедриона вече са подгодвили някой нов Марат и Робеспиер
 • Миг, така е, ама шутовете напоследък станаха много.
 • Тотална липса на логическа мисъл, поради много ниска образованост и свръхсамооценка на собствената неадекватност, представяна в съзнанието им едва ли не като гениалност и проектирана в изкривения им мироглед (всички които се опитват да говорят от името на "народа" са такива), е характерна за огромен процент от т.н. "български политици".
 • Ааа, Кате, бях го замислила за Наско Културата, обаче обръщението на Слави днес го намести. Слушах го и си мислех - Ами тая манипулация мина едно време, защо сега мисли, че пак ще стане - "От вас зависи, вие решавате...". Нещо вече съвсем загуби цвят и мирис.
 • "Жалък е шута на трона на краля! Горко му на народа , който го е избрал!" Робърт Бърнс
 • Много актуално. Днес имах усещането, че ще има някои готин колаж.
 • И все по-жалък става, Акеми.
Random works
: ??:??