Contest (Challange):

Песента на щурците

Здравейте, Сръчковци!
Време е за новата тема. Честа да я задате се падна на Скитница , чиято творба класирахте на първо място в предишното предизвикателство. Ето какво ми е написала тя:"Да си призная, иска ми се темата за лятото да продължи! Смятам новото предизвикателство да се казва

" Песента на щурците"

 Надявам се никой да не е затруднен. Обръщам се към всички сръчковци, дайте воля на фантазията си! Нека видим едно лято, изпълнено със слънце, ясно, звездно небе, полски цветя, песен на щурци, а защо не и море и всичко, което може да ни донесе едно топло, лятно настроение! Желая на всички участници успех!"
Аз също ви  пожелавам  едно вълшебно лято! Много творческо вдъхновение и криативни идеи, които да споделите с нас. Успех!
Общи условия за Предизвикателствата:
  1. Произведенията не трябва да са публикувани досега в сайта.
  2. Произведенията трябва да отговарят на общите изисквания в правилника на сайта, като първо се одобряват от редактор, който ги публикува, както всяка стандартна творба.
  3. Предизвикателството се създава от модератор, който отговаря за популяризиранто му и спазване на реда. Модераторът има право да декласира произведение, ако то не отговаря на изискванията на предизвикателството. Декласираното произведение остава публикувано в съответната категория в сайта, но извън конкурса.
  4. След крайното класиране, победителят се награждава с почетна грамота. Победител се излъчва при минимум пет участника в предизвикателството. Основният критерий е класирането, но екипът ни си запазва правото за определяне на победител, както и за неиздаване на грамота при ниско качество на произведенията.
  5. Задаващият темата няма право да участва.
Applied arts
July 5, 2021 at 6:20 PM
August 31, 2021 at 11:59 PM
September 10, 2021 at 11:59 PM
iren5 (Ирен)
Immediately after approval
Unlimited
Registered members
Unlimited
Votes count
Finished

More contests »Contest chart
5 results
  662  23 
  424  11 
  473 
  533 
  374 
Random works
: ??:??