Apr 7, 2005, 9:33 PM

За Бога и Учителя 

  Journalism
2934 0 4
2 мин за четене

© Никола Берчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Умееш да даваш положителни оценки, Маргарита. Малко са жените, освен тук изказалите се, които имат мнение по тези въпроси. Както казва Господът на Йога в Бхагавад Гита: "От всички Мои последователи тези, които разпространяват това Учение, са ми най-скъпи и със сигурност ще дойдат при Мен".На второ място са тези, които слушат.
  • Статията ви ми хареса,написана е със замисъл,последователност и целенасоченост,и без съмнение потвърждава и затвърждава прочетеното,наученото и преживяното.Обичам да чета различните литературни жанрове в "Откровения",но мисля,че няма да е много,ако кажа,че най-много и с удоволствие чета вашите статии.Не очаквах да намеря в този сайт любимото си четиво,а също и да продължавам да се уча от него.Сигурна съм,че все повече посетители ще проявяват интерес към вашите статии,затова продължавайте да пишете....Поздрави.
  • Благодаря ти, Катина. Особено се радвам, защото са малко хората, които се интересуват от живота на духа. Но те, именно, са избраните, за които е говорил един Велик Учител, а ти със сигурност си или можеш да станеш една от тях.
  • Хареса ми! Понякога избора, по коя пътека да тръгнеш изисква компромис със света около теб, с обкръжението и е доста трудно. Изкушенията са много, и водят до отклонение, те са пукнатините в йерархията. И завръщането в тези редове е още по-трудно, защото отново трябва да извървиш пътя на духовно израстване и преминаване на друго ниво. Благодаря ти. Имах нужда да прочета нещо такова. Поздрави!
Random works
: ??:??