Jul 25, 2020, 12:53 PM

Абитуриентски балове 2020 

  Photography » People
213 1 10

© Румен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Благодаря от сърце! Емоционален съм, така си е. Тук всички са хора на изкуството и е нормално. Имам най-топли чувства към всички тук. Не казвам че има лоши снимки, никога не съм давал оценка по-ниска от максималната. Коментара и решението ми са в резултат на това, че ми бяха отказани за качване редица снимки, поради несъществени и незначителни според мен недостатъци, а иначе носещи много топлина и любов. Призовавам всички фотографи да снимат повече емоции, усмивки и любов, защото са все по-рядко, на свършване са дори. Другото ще остане и след нас.
 • Много добър момент е хванат на снимката. Понякога за да хванеш интересен и уникален момент използваш каквото имаш под ръка, пък било то и телефон.
 • lyr, приемаш нещата много емоционално. Вместо това защо не разгледаш по-стари снимки в сайта - например на Lotos, и не само. Или на Ицо. Тук наистина има прекрасни снимки - огромна колекция, която си струва да бъде разгледана, макар и частично.
 • Здравейте! Благодаря на всички. Реших че снимките ми не са за този сайт и спирам да качвам. Аз обичам да снимам хора - за мен там е истинската красота и емоция, предизвикателство да хванеш уникалния момент, който е неповторим. Една прегръдка на влюбени например за мен е много красива и уникална, макар да има и някакви по-остри сенки в кадъра или други недостатъци. Явно тук са интересни само пейзажи, храстчета, цветенца, буболечки и фотошоп умения. За мен фотографията е и емоция, и изкуство, освен технически характеристики. Благодаря!
 • Благодаря много за коментарите и оценките! В момента на снимката слънцето напичаше много силно, което е ясно че са доста неблагоприятни условия за фотография. Но пак се получи добър художествен ефект, защото това е наистина светъл ден за тях и не лошо осветлението да е в повечко.
  Благодаря и на редактора, който сложи този кадър в своя избор! Бъдете здрави и винаги усмихнати!
 • Ако трябва и малко бележки, по-скоро това са малко ярките контрасти по лицата и перспективата. Но казах, че ми харесва, защото това е непосредствена бърза снимка, без претенции, както ми се струва. Имат място такива снимки - снимки на момента, за сметка на пространството. Иначе, Валентина има право. И все пак да не забравяме, че е снимано, когато се е случило, а естественото осветление не е било най-доброто за фотографски цели. Но снимката наистина носи много емоции, а това е най-важното.
 • хубави, малко ми е прегоряло
 • Браво за тази снимка!
 • ... като актриси зад кулисите на венециански карнавал
 • Много пищно и много настроение! Хареса ми!
Random works
: ??:??