Nov 27, 2008, 9:02 AM

* * * 

  Poetry » Love
559 0 2

Сядам и опитвам се да те напиша,
опитвам да те подредя.
Сядам и думите ми бягат,
размиват се...
Картина мрачна и блестяща.
Какво избираш да си ти?
Веднъж си зима, друг път - лято.
Веднъж във зимата с лъчи ме галиш,
а с леден дъжд във лятото обливаш...
И после идва есента ти...
а онзи поглед топъл, мек,
сякаш ме залива...

Сядам и опитвам се да те напиша,
опитвам да те подредя...

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??