Apr 27, 2006, 10:24 AM

* * * 

  Poetry
564 0 1

 

Обходих цялата земя, за да те открия.

Няма те...

Търсих те в изгрева,

протягах треперещи ръце. Няма те.

Къде си?

Докоснах слънцето, но не и теб.

Изгоряха дланите ми.

Болка... ужасна болка.

Къде си?...

А има ли те, любов?

Или всичко е само илюзия, мечта… копнеж?

© Емилия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • по принцип гледам да отминавам любовната лирика, обаче това ме грабна!! звучи красиво ^^
Random works
: ??:??