Sep 24, 2015, 5:28 PM

*** 

  Poetry » Love
523 0 0

Вълните на необузданоТО

лодки-думички създават,

а вятърът на времето несъществуващо

докосва ги, за да отплават.

 

Извиват мостове невидими,

залутани във танцов ритъм,

лодки-думички неизброими

острови да свържат с живи линии,

вълните на необузданотоТО да скрият.....

 

22.09.2015

 

© Деница Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??