Jul 5, 2006, 4:18 PM

_|_ 

  Poetry
955 0 2

горещата прегръдка,
по-топла и от юнски ден
тя връща смисъла в живота
на човека що е заблуден.

горещата прегръдка
пари по-силно и от огнена жарава,
и въпреки това
на прегръдка никой не отказва.

Сам гориш
прегърнат в нечии ръце...
и от вьзбуда ти треперят
крака, длани и сърце.


Но знаеш ти цената
на таз една прегръдка
и придружена от любов...
няма такава тръпка.

© Виктор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Перфектно е заглавието
    Привлича вниманието!
    Стихчето е страхотно!!! Браво!
  • Заглавието е потресаващо!
Random works
: ??:??