May 15, 2008, 12:31 AM

* * * 

  Poetry » Love
613 0 0

И сега какво?! Накъде?

Накъде да вървя без посока в нощта?

Сама ме остави да проклинам своята съдба...

Как да убия любовта във моята душа,

как от затвора на спомените да се освободя?!

Накъде да гледам, по какъв път да вървя,

та аз дори не виждам в края на тунела светлина...

 

 

Адска болка изпълва ме сега,

а мислите ми все към тебе летят.

Има ли край всичко това?!

А краят - начало ще е на един нов път...

© Милена Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??