Dec 9, 2006, 8:35 PM

*** 

  Poetry
753 0 1


Аз съм капката роса,
родена от нощта.
Над твойте устни се разстилам,
макар да знам, че скоро ще умра.
Аз съм твойта нежна радост.
Твоята жажда за живот.
Аз съм твоето пробуждане.
Твоят неочакван гост.
Аз съм малка, но значима.
Моето име е Любов.

© Ваня Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ако това е жертва би ли я направила за някого дори и да го обичаш много силно?
Random works
: ??:??